FAQ

FAQs - Veelgestelde vragen

De antwoorden op onze veelgestelde vragen (FAQ) vindt u hier:

VRAAG

Wanneer een artikel beschadigd of defect is verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice en het volgende naar ons te sturen:

  • Een duidelijke beschrijving van de beschadiging of het defect aan het product.
  • Eén of meerdere foto’s van de staat waarin u uw bestelling of product heeft ontvangen, om het defect of de schade te bewijzen. De beschadiging of het defect moet op ten minste één foto duidelijk zichtbaar zijn.
  • U kunt de foto’s + beschrijving mailen naar onze klantenservice, via info@essysschoonheid.nl.
  • Na ontvangst van de foto’s wordt uw klacht zo snel mogelijk in behandeling genomen.

VRAAG

Indien uw product ongebruikt en ongeopend is bent u vrij om dit binnen 14 dagen te retourneren. 

De kosten voor het retourneren zijn voor eigen kosten.

VRAAG

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Indien de termijn van de bestelling met een dag is overschreden kunt u contact met ons opnemen per e-mail via ons contactformulier.

VRAAG

Indien u geen bevestigingsmail van uw bestelling heeft ontvangen binnen twee uur na uw bestelling, maar het bedrag reeds afgeschreven is, verzoeken wij u vriendelijk telefonisch of per mail contact op te nemen met ons.  Indien u een e-mail stuurt, verzoeken wij u om een screenshot van de betaling mee te sturen zodat onze klantenservice het bestelnummer kan achterhalen voor verder onderzoek.

VRAAG

Wij vinden het erg vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. In de Track & Trace gegevens van uw bestelling kunt u nagaan of de bestelling al bezorgd had moeten zijn. We raden u aan om bij uw buren na te vragen of zij het pakketje in ontvangst hebben genomen. Indien dit niet het geval is kunt u contact met ons opnemen via mail of telefonisch.

Bij aflevering van onze pakketjes wordt altijd gevraagd om te tekenen voor ontvangst. Wij zullen bij onze bezorgpartner een onderzoek starten waarbij we de handtekening opvragen die is gezet bij het in ontvangst nemen van uw pakketje. Dit proces duurt maximaal vijf werkdagen. Indien u de bestelling in de tussentijd alsnog ontvangt, dan vernemen wij dit graag van u. Zodra wij een reactie hebben ontvangen van bezorgdienst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

VRAAG

Onze bezorgpartner bezorgt de bestellingen op het door u opgegeven afleveradres. Bent u onverhoopt niet thuis om een pakketje in ontvangst te nemen? Na een mislukte bezorgpoging krijgt u van onze bezorgpartner een KIB kaart (‘bezorger gemist’ in de brievenbus) en tevens ontvangt u een bezorger gemist melding per e-mail. U heeft dan de mogelijkheid om tot 23.59 uur een nieuwe bezorgafspraak maken, bijvoorbeeld een ander bezorgmoment en/of locatie, via de track en trace omgeving. U kunt er ook voor kiezen om het pakketje bij uw buren te laten bezorgen. Indien u geen nieuwe bezorgafspraak maakt dan ligt het pakket de volgende dag klaar bij het dichtstbijzijnde ServicePoint.

VRAAG

Het is helaas niet mogelijk om een geopend product retour te zenden. Wij garanderen onze klanten nieuwe en ongeschonden producten. Door het openen en eventueel testen van een product ontstaan gebruikssporen. Hierdoor is het product onverkoopbaar voor ons, om deze reden kunnen wij het artikel niet retour nemen.

Wanneer we bij retourzendingen geopende producten ontvangen met eventuele gebruikssporen zullen wij deze dan ook niet accepteren, maar terugzenden naar de klant.